Je bent hier: HomeBereikbaarheid › Fietsroutes

Fietsroutes

Kaart bereikbaarheid stationsomgeving per fiets vanaf 15 september 2017

Kaart bereikbaarheid stationsomgeving per fiets vanaf 15 september 2017 (PDF - 1,03 Mb)

Filmpje fietsroutes Koningin Maria-Hendrikaplein vanaf 15 september 2017

 

Stippel je eigen fietsroutes uit

Dit kan snel en makkelijk via de online fietsrouteplanner van het Mobiliteitsbedrijf stad Gent.

De planner is een digitale kaart die werkt zoals een gps-systeem: je geeft aan waar je vertrekt en waar je naartoe wil en enkele tellen later stelt de planner jou een route voor. Je krijgt ook extra informatie, zoals de volledige afstand en hoelang je ongeveer over de rit zal doen. Als je niet houdt van kasseien, hellingen, tramsporen of drukke wegen, kan je de routeplanner die obstakels bovendien laten vermijden. je krijgt dan een alternatieve route voorgeschoteld, ook weer met de afstand en de rijtijd erbij. Op die manier kan je verschillende routes met elkaar vergelijken.
Maar daar blijft het niet bij. Op de planner kan je de locaties oproepen van openbare fietspompen, fietsenstallingen, Max Mobiel, StudentENmobiliteit, het Fietsendepot… Alle fietsvoorzieningen dus. En ook scholen, campussen, stations, musea … vindt u via de routeplanner meteen terug.
De fietsrouteplanner is beschikbaar in het Engels, Frans en Duits. Bovendien kan je de routes die je hebt uitgestippeld, uploaden naar je gps.
Hier vind je nog meer interessante informatie over de fiets zoals gratis je fiets laten registreren.

Heb je vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be.