Je bent hier: HomeInfo en inspraakInspraak › Openbaar domein K. Fabiolalaan (2011)

Openbaar domein K. Fabiolalaan (2011)

Project zoekt ideeën

advertentie

In 2011 konden bewoners en andere geïnteresseerden hun mening geven over de invulling van het openbaar domein in de K. Fabiolalaan. Onder het motto 'project zoekt ideeën' werden zowel een digitale bevraging als workshops georganiseerd .  

De online bevraging liept tussen 14 september en 23 oktober 2011. Er kwamen 473 reacties. De resultaten waren gelijklopend met die van de workshops die in mei 2011 hadden plaatsgevonden.
Er bleek vooral vraag naar parken en pleinen die veilig, netjes, natuurrijk maar ook origineel zijn. De open ruimte moet vooral een rustpunt creëren in de drukke stationsomgeving. Het moet een groene ontmoetingsplaats worden voor jong en oud, zowel voor bewoners, pendelaars als voor de werknemers in de toekomstige kantoren. 

De wensen van de bevraagden zijn meegegeven aan de kandidaat-projectontwikkelaars voor de zone C (tussen Verpleegsterstraat en Snepkaai).

 

Invulling openbaar domein K. Fabiolalaan

Resultaten van de bevraging

De resultaten in detail vind je in dit verslag

Heb je vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be.