Je bent hier: HomeArchiefNieuwsberichtenBewonersbrieven › Koningin Fabiolalaan gedeeltelijk afgesloten voor autoverkeer van maandag 30 sept. t/m vrijdag 4 okt. 2013

Koningin Fabiolalaan gedeeltelijk afgesloten voor autoverkeer van maandag 30 sept. t/m vrijdag 4 okt. 2013

op

Van maandag 30 september tot en met vrijdag 4.oktober 2013 voert Water-link werken uit in de K. Fabiolalaan ter hoogte van de zijarm van het Virginie Lovelinggebouw (De Link). Water-link zal het gebouw dan immers aansluiten op de riolering (DWA.- Droog Weer Afvoer).

Omleiding
Voor deze werken wordt een deel van de K. Fabiolalaan afgesloten voor het autoverkeer vanaf maandag 30 september 2013 tot en met vrijdag 4 oktober 2013. De werfzone is voorzien tussen de Tenderstraat en de K. Boudewijnstraat. De omleiding richting K. Maria-Hendrikaplein zal verlopen via de Frans De Potterstraat, Aaigemstraat en K. Boudewijnstraat. In de andere richting via K. Boudewijnstraat, Distelstraat en F. De Potterstraat.
De K. Fabiolalaan blijft toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Omleidingskaart Koningin Fabiolalaan van 30/9/2013 tot 4/10/2013

Parkeren
Gelieve er rekening mee te houden dat u uw wagen gedurende die periode niet zult kunnen parkeren in de K. Fabiolalaan tussen de Tenderstraat en de K. Boudewijnstraat.

De informatiebrief kan je hier downloaden (PDF-262Kb)

Met vriendelijke groeten
Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?
Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.