Je bent hier: HomeArchiefNieuwsberichtenBewonersbrieven › Laatste overkoppelingen rioleringen Sint-Denijslaan door Aquafin

Laatste overkoppelingen rioleringen Sint-Denijslaan door Aquafin

op

21692B-infobrief    juni 2007

contactpersoon Herman De Schamphelaere   03 450 47 83          03 450 44 45          herman.deschamphelaere@aquafin.be

Betreft: collectorwerken in uw buurt

Projectnummer 21.692B - Collector Koningin Maria Hendrikaplein - Koning Albertlaan

Mevrouw/Mijnheer

Zoals aangekondigd in vorig schrijven wensen wij u bij deze op de hoogte te brengen van de exacte planning van de laatste acties die nodig zijn om ook in de Sint-Denijslaan de overkoppelingen van de nieuwe en de oude leidingen tot een goed einde te brengen.

De werken die door de stad Gent aan de Sneppebrug worden uitgevoerd, zullen eindigen voor dinsdag 12 juni 2007. Dit betekent dat Aquafin de laatste fase van bovenvermeld collectorproject zal kunnen realiseren in de periode van maandag 18 juni tot en met vrijdag 29 juni 2007.

  • § Gedurende deze twee werkweken zal de Sint-Denijslaan volledig afgesloten worden voor het doorgaand verkeer. Een omleiding wordt voorzien via de K. Fabiolalaan.
  • § Ook het plaatselijk verkeer van de Sint-Denijslaan zal gedurende deze twee weken ernstige hinder ondervinden: enerzijds dient ter hoogte van het Hotel Trianon de persleiding aangekoppeld te worden en anderzijds moet een gelijkaardige operatie gebeuren ter hoogte van de inrit aan het Vina Bovypark.

De aannemer heeft zich geëngageerd al het mogelijke te doen opdat de werkzaamheden ter hoogte van de inrit binnen een kortere tijdspanne worden gerealiseerd. Wij hopen dat er zich geen onverwachte problemen voordoen zodat de inrit vlugger kan worden vrijgegeven. Hou er a.u.b. wel rekening mee dat we dit niet kunnen garanderen!

Hebt u nog vragen, aarzel niet en neem contact op met de werftoezichter die de werken dagelijks opvolgt. U vindt een lijst met nuttige contactadressen op de ommezijde.

Alvast nogmaals onze oprechte dank voor uw begrip en welwillende medewerking.

Met vriendelijke groeten                                

Gaby Rappoort                                                           Herman De Schamphelaere

verantwoordelijke Minder Hinder                            projectleider Projectbeheer