Je bent hier: HomeArchiefNieuwsberichtenPersberichten › Omleiding bussen wegens werken in de Sint-Denijslaan en de Snepkaai (apr/2007)

Omleiding bussen wegens werken in de Sint-Denijslaan en de Snepkaai (apr/2007)

op

Bovenop de werken in de Steenaardestraat en de Beukenlaan zullen vanaf 23 april ook de Sint-Denijslaan en de Snepkaai onderbroken zijn. Hierdoor kunnen de bussen van de lijnen 34, 35 en 36 de noordelijke rand van Sint-Denijs-Westrem - Afsnee niet meer bereiken.

Omleiding lijnen 34, 35, 36

Door de werkzaamheden rijden volgende lijnen via een omleiding:

Lijn 34: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Wettern

Lijn 35: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Beervelde - Lokeren

Lijn 36: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Zele - Hamme

Komende van het Sint-Pietersstation rijden de bussen via de Voskenslaan, Kortrijksesteenweg, Sint-Dionysiusstraat, Krijzeltand, Gemeenteplein, Loofblommestraat, Vennestraat, Luchthavenlaan, Autoweg-Zuid en Wittepaalstraat om verder de normale reisweg te volgen. Komende van De Pinte volgen de bussen dezelfde omleidingsweg.

Afgeschafte haltes

Door het afsluiten van de Sint-Denijslaan en de Beukenlaan kan De Lijn 17 haltes niet bedienen. Het gaat om de volgende haltes: Voskenslaan, Roosakker, Polikliniek Sint-Denijslaan, Wiemeersdreef, Strandloperstraat, M. Dupuislaan, Kareelstraat, Stijn Streuvelslaan, Paardekop, Boesbeeklaan, Station Sint-Rochusplein, Luchthavenlaan, Paardekop, Steenaardestraat, Dorp, Broekantstraat.

Vervangingshalte

De Lijn plaats een vervangingshalte aan het kruispunt van de Luchthavenlaan en de Loofblommestraat.