Je bent hier: HomeArchiefNieuwsberichtenPersberichten › Voskenstunnel 1 maand afgesloten voor autoverkeer (nov-dec/2007)

Voskenstunnel 1 maand afgesloten voor autoverkeer (nov-dec/2007)

op

Vanaf 5 november tot ten laatste 7 december 2007 wordt de Voskenstunnel (tussen het K. Maria-Hendrikaplein en de Voskenslaan) gedurende een maand afgesloten voor het autoverkeer. Bussen van De Lijn en voetgangers en fietsers mogen wel nog door de tunnel, op de versmalde rijstroken.

Kaart omleiding afsluiting Voskenstunnel  (printversie - pdf - 371 kb)

De afsluiting heeft te maken met de laatste fase van de sloop van het voormalig postgebouw. Daarbij moet de veiligheidszone worden uitgebreid tot op het openbaar domein (de helft van de rijstroken). De omleiding  wordt door het Infopunt Project Gent Sint-Pieters breed gecommuniceerd: de buurtbewoners, scholen, bedrijven voor en achter het station werden met een informatiebrief en of e-mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Pendelaars die per auto naar het station komen, kregen een informatiebrief onder de ruitenwisser.

Heeft  u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be