Je bent hier: HomeInfo en inspraakWerfbezoeken en rondleidingen › Rondleiding 'mobiliteit' voor scholen

Rondleiding 'mobiliteit' voor scholen

Ga op ontdekkingsreis doorheen het Project Gent Sint-Pieters met jouw klas!

Dit gratis pakket voor de leerkrachten omvat een route met een rondleiding doorheen het Project Gent Sint-Pieters met algemene informatie over het project, de klemtoon op de verschillende mogelijkheden van openbaar vervoer en met  vragen of doe-opdrachten voor de leerlingen.

De wandeling past in één lesuur (50 min.), een voor- en nabespreking in de klas is vrij te kiezen.
Op het Infopunt kunnen de introductiebrochure en laatste edities van de nieuwsbrief opgehaald worden. Er staat de maquette van het project en er is de introductiefilm (12 min.) die kan bekeken worden (mits op voorhand een afspraak wordt gemaakt).

Het is de bedoeling om leerkrachten en leerlingen van de scholen (basis en secundair onderwijs) in de stationsbuurt van het station Gent-Sint-Pieters te informeren  over het Project Gent Sint-Pieters.
Bewust maken dat het Project Gent Sint-Pieters met het thema ‘duurzame mobiliteit’ veel te bieden heeft als educatieve les over openbaar vervoer en aansluit op de eindtermen.
Mobiliteit is een actueel onderwerp dat deel uitmaakt van de leefwereld van iedereen.

Dit informatiepakket kan gratis opgevraagd worden via info@projectgentsintpieters.be.

Heb je vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be.