Bekijk deze e-mail in je browser
Bezoek de stationswerf op 11/09

Ezine Header

Wil je graag een blik werpen achter de schermen van de werken aan het station Gent-Sint-Pieters? Ben je benieuwd naar de uitdagingen die een dergelijk project met zich meebrengt, naar de technieken die gebruikt worden en naar wat er in de toekomst nog op de planning staat?

Schrijf je dan in voor een rondleiding tijdens het groot werfbezoek op zondag 11 september!

Inschrijven
De rondleiding

Startpunt is het auditorium van het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, waar je kan genieten van het mooie uitzicht op het Koningin Maria Hendrikaplein. Hier krijg je de wervenfilm te zien, waarin we je meenemen langs de reeds uitgevoerde realisaties van het Project Gent Sint-Pieters.

DSC1682 web

Nadien neemt een gids je mee op het terrein. Je komt op de werfzone waar een ingenieur duiding geeft bij het technische aspect van deze bijzondere werken. Je gids geeft je ook uitleg bij andere projecten zoals de ondergrondse fietsenstalling, het busstation, en het toekomstige tramstation en enkele nieuwbouwprojecten in de buurt

Praktisch

Wanneer: zondag 11 september

  • De rondleidingen starten op 3 tijdstippen: 8u30, 11u en 14u.
  • Elke rondleiding duurt ongeveer 2 uur.

Waar: startpunt van de rondleiding is het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, Koningin Maria Hendrikaplein 70.

Het werfbezoek is gratis maar inschrijven is verplicht!

Schrijf je in!
Unsubscribe