Bekijk deze e-mail in je browser
Groot werfbezoek op zondag 23 april

We zetten de deuren open! Schrijf je in voor het werfbezoek op 23 april en werp een exclusieve blik achter de schermen. Laat je meenemen door één van onze gidsen en wandel in de gloednieuwe spoorbakken op de werf, kom meer te weten over de spoorwerken van Infrabel en bekijk de wervenfilm in het auditorium van het VAC Virginie Loveling.

2022_Groot werfbezoek 11 sept
Ontdek het Project Gent Sint-Pieters en bezoek de stationswerf

De rondleiding

Startpunt is het auditorium van het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, waar je kan genieten van het mooie uitzicht op het Koningin Maria Hendrikaplein. Hier krijg je de wervenfilm te zien, waarin we je meenemen langs alle toekomstige én reeds uitgevoerde realisaties van het Project Gent Sint-Pieters.

Nadien neemt een gids je mee op het terrein, langs het stationsproject en de verschillende deelprojecten. Je komt op de werfzone waar ingenieurs duiding geven bij het technische aspect van deze bijzondere werken. Je krijgt uitleg bij projecten zoals de ondergrondse fietsenstalling, het busstation en het toekomstige tramstation. Daarnaast staan we ook stil bij de verschillende nieuwbouwprojecten in de buurt, zoals het toekomstige S-gebouw op het Koningin Mathildeplein of het project Rinkkaai aan de Koningin Fabiolalaan.

Praktisch

Wanneer: zondag 23 april

  • De rondleidingen starten op 3 tijdstippen: 8u30, 11u en 14u.
  • Elke rondleiding duurt ongeveer 2 uur.

Waar: startpunt van de rondleiding is het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, Koningin Maria Hendrikaplein 70.

Het werfbezoek is gratis maar inschrijven is verplicht! Schrijf je vanaf 30 maart in voor één van de rondleidingen via go.stad.gent/werfbezoekGentSintPieters. Geen internet? Bel 09 210 10 10.

Unsubscribe