Bekijk deze e-mail in je browser
Maart 2023 - Nieuwsbrief 40

IMG 2087 w
De veiligheid van de reizigers staat voorop

Bij de verbouwing van het station komt heel wat kijken. Het drukste station van Vlaanderen blijft in gebruik terwijl er middenin een gloednieuw spoorviaduct van 300 meter lang wordt gebouwd. De tienduizenden reizigers moeten elke dag hun perron veilig kunnen bereiken en daar staan Quinten en zijn collega's voor in.

Lees meer
Bezoek het project en de stationswerf op 23 april

Neem je agenda er alvast bij, want binnenkort openen we opnieuw onze deuren voor het grote publiek! Wil je een exclusieve kijk achter de schermen van de imposante werken aan het station? Schrijf je dan in voor het groot werfbezoek op zondag 23 april en laat je mee op sleeptouw nemen langsheen het project.

Lees meer
DSC 0145
IMG 2055 w
Waar staan we nu?

De werken aan het station gaan met rasse schreden vooruit. Momenteel worden de sporen 6 en 7 aangepakt. Wie aanwezig was op het laatste werfbezoek, zag hoofdzakelijk graafwerken en de eerste kolommen. Op dit moment staat er een nieuw spoorviaduct en kan aan de nieuwe dakstructuur worden begonnen.

Lees meer
Lift naar de ondergrondse taxistalling en Kiss & Ride

Ben je minder goed te been en maak je soms gebruik van de ondergrondse taxizone of Kiss & Ride aan het station?

Lees het hier
IMG lift 2 w
ABVEE P4760 Uitvoeringsmodel Werfinrichting GSP w
Tijd voor het dak!

Nu de spoorbak voor de sporen 6 en 7 af is, begint straks de constructie van het hoge dak. Het dak wordt opgebouwd uit een staalstructuur met glas in de lange zijde en geveldoek op beide uiteinden.

Lees hier meer
Unsubscribe