Nieuwsbrief 40 - Bezoek het project en de stationswerf op 23 april

Neem je agenda er alvast bij, want binnenkort openen we opnieuw onze deuren voor het grote publiek! Wil je een exclusieve kijk achter de schermen van de imposante werken aan het station? Schrijf je dan in voor het groot werfbezoek op zondag 23 april en laat je mee op sleeptouw nemen langsheen het project.
DSC 0145

Ga met ons de werf op en bekijk het station vanuit een compleet andere hoek: wandel in de gloednieuwe spoorbakken, krijg deskundige uitleg van experts bij de verbouwing en steek je licht op over de werken aan de sporen en bovenleidingen.

Een stadsvernieuwingsproject als het Project Gent Sint-Pieters beslaat natuurlijk meer dan de verbouwing van het station. We nemen je mee langs alle andere deelprojecten, zoals de ondergrondse fietsenstalling, het toekomstige tramstation en het nieuwe busstation. Ook de verschillende nieuwbouwprojecten komen aan bod, zoals het S-gebouw op het Koningin Mathildeplein en het project Rinkkaai aan de Koningin Fabiolalaan.

Inschrijven kan vanaf 30 maart via de link hieronder. We starten in het auditorium van het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, waar je een beknopt overzicht krijgt van de toekomstige en reeds uitgevoerde realisaties van het Project.

Praktisch

Wanneer: zondag 23 april

  • De rondleidingen starten op 3 tijdstippen: 8u30, 11u en 14u.
  • Elke rondleiding duurt ongeveer 2 uur.

Waar: startpunt van de rondleiding is het Vlaams Administratief Centrum Virginie Loveling, Koningin Maria Hendrikaplein 70. Je bereikt de ingang van het VAC via de helling naast het busstation.

Het werfbezoek is gratis maar inschrijven is verplicht! Schrijf je vanaf 30 maart in voor één van de rondleidingen via go.stad.gent/werfbezoekgentsintpieters. Geen internet? Bel 09 210 10 10 (maandag tot vrijdag, van 9u00 tot 17u00).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.