Met de motorfiets

Lichte motorfietsen (< 50 cc) kunnen parkeren in:

  • een voorbehouden zone in de ondergrondse kiss & ride- en taxizone. Deze zone bevindt zich tussen taxizone en de fietsenstalling. Hiervoor moet geen parkeerticket betaald worden. De toegang/uitgang naar deze ondergrondse kiss & ridezone bevindt zich aan het Koningin Maria-Hendrikaplein, tussen de Koning Albertlaan en de Koning Boudewijnlaan.
  • de gesloten fietsenstalling aan het Koningin Mathildeplein. Om hier een motorfiets te stallen is een abonnement nodig, dat kan gekocht worden aan de loketten in het station.

Zwaardere motorfietsen (> 50 cc) dienen tegen betaling in de ondergrondse autoparking te parkeren (te bereiken via de Sint-Denijslaan). Ze mogen niet in de bovengrondse fietsenstallingen geparkeerd worden.

  • Ondergrondse parking
    De ondergrondse autoparking
  • Ondergrondse K&R en taxizone
    De stalling voor lichte motorfietsen aan de taxistandplaats

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.