Infoavond mobiliteitseffecten rapport K. Fabiolalaan (2013)

De ontwikkelingen rond het station hebben een grote impact op de omliggende buurten , ook op het vlak van mobiliteit. Daarom werd beslist om de effecten ervan te onderzoeken. Daartoe maakte een studiebureau een Mobiliteitseffectenrapport (MOBER) op. Op basis van die analyse zullen waar nodig milderende maatregelen genomen worden.

Op de infovergadering van 18 maart 2013 werd een tussentijds rapport voorgesteld. Dit tussentijds rapport heeft de belangrijkste bestaande knelpunten en de verwachte verkeerseffecten van de projectontwikkeling op de zone B en C langs de K. Fabiolalaan in kaart gebracht. De bedoeling van de infoavond is om de opmerkingen en aanvullingen van bewoners op het tussentijds rapport te verzamelen, zodat die kunnen worden geïntegreerd in de studie.

De presentatie gegeven op de informatievergadering kun je hier bekijken (pdf - 5MB).

Het verslag over deze infovergadering vind je hier (pdf - 311 kB).

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.