Infoavond Rinkkaai (2017)

Infoavond Rinkkaai 2017

Op 28 september 2017 vond in het Sint-Paulusinstituut in de Marathonstraat een infoavond plaats over Rinkkaai.

Op de agenda stonden:

  • een toelichting door Sven Taeldeman, schepen van Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Planning en Wonen over de historiek en doelstellingen van het project
  • een toelichting door sogent over de bepalingen binnen het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan en wat de verkavelingsvergunning inhoudt
  • meer uitleg bij het voorziene park en de voetgangers- en fietsersbrug naar de Blaarmeersen
  • uitleg door de vertegenwoordigers van Rinkkaai over het project zelf, zoals de invulling van de gebouwen, de aspecten rond duurzaamheid, de voorzieningen, het park en de pleinen.

Hierna was er ruimte voor vragen door de aanwezigen.

Het verslag vind je hier.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.