Infonamiddag Rinkkaai (2018)

Op 17 oktober 2018 vond van 16u tot 20u in het Infopunt een infonamiddag plaats over de projectontwikkeling Rinkkaai. Dit infomoment werd georganiseerd naar aanleiding van de omgevingsvergunningsaanvraag. Nadat deze aanvraag ontvankelijk werd verklaard door de Provincie, werd een openbaar onderzoek ingesteld.

Hier konden de bezoekers de projectverantwoordelijke van sogent en de ontwerpers van ontwikkelaar Rinkkaai ontmoeten en hen hun vragen stellen. Men kon ook de plannen inkijken.

De infopanelen en tijdlijn die werden tentoongesteld tijdens deze infonamiddag, kan je hier terugvinden.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.