Publiek domein Koningin Fabiolalaan (2011)

In 2011 konden bewoners en andere geïnteresseerden hun mening geven over de invulling van het publiek domein in de Koningin Fabiolalaan. Onder het motto 'project zoekt ideeën' werden zowel een digitale bevraging als workshops georganiseerd .

De online bevraging liept tussen 14 september en 23 oktober 2011. Er kwamen 473 reacties. De resultaten waren gelijklopend met die van de workshops die in mei 2011 hadden plaatsgevonden.

Er bleek vooral vraag naar parken en pleinen die veilig, netjes, natuurrijk maar ook origineel zijn. De open ruimte moet vooral een rustpunt creëren in de drukke stationsomgeving. Het moet een groene ontmoetingsplaats worden voor jong en oud, zowel voor bewoners, pendelaars als voor de werknemers in de toekomstige kantoren.

De wensen van de bevraagden zijn meegegeven aan de kandidaat-projectontwikkelaars voor de zone C (tussen Verpleegsterstraat en Snepkaai).

De resultaten in detail vind je in dit verslag.

Planfabiola

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.