Rinkkaai (2016)

Rinkkaai wil een deel van het terrein op zone C beschikbaar stellen voor tijdelijke beleving. Op 28 november 2016 vond een eerste ontmoeting plaats met de buurtbewoners om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn voor het inrichten van een buurtplek.

De buurtbewoners konden daarbij kennis maken met de initiatiefnemers van de Hoveling en Cabane Banane, twee voorbeelden voor tijdelijke beleving uit de omgeving die inspiratie kunnen geven voor het creëren van een eigen buurtplek.

In het verslag en in de presentatie lees je er meer over.

161219 Sit62 pgsp Situatieplan kopie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.