Rondleiding voor scholen

Ga op ontdekkingsreis doorheen het Project Gent Sint-Pieters met jouw klas! Dit gratis informatiepakket geeft leerkrachten alle benodigdheden voor een leerrijke en leuke rondleiding langsheen het Project.

Het pakket bevat een route voor de rondleiding, een gids met algemene informatie per stoppunt van de rondleiding en vragen en doe-opdrachten voor de leerlingen. De klemtoon ligt hierbij op de verschillende vervoersmogelijkheden rondom het station. De wandeling past in één lesuur (50 min.). Op het Infopunt kunnen de introductiebrochure en laatste edities van de nieuwsbrief opgehaald worden. Hier kunnen, op afspraak, de maquette van het station en de introductiefilm en/of wervenfilm (beide +/- 10 minuten) bekeken worden.

Het is de bedoeling om leerkrachten en leerlingen van de scholen (basis en secundair onderwijs) in de stationsbuurt te informeren over het Project Gent Sint-Pieters. Zo wordt er stilgestaan bij de stand van zaken van de stationswerken, de duurzaamheid van het project, en de (toekomstige mobiliteit) in de stationsbuurt.

Dit informatiepakket kan gratis opgevraagd worden via info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.