Nieuwbouwprojecten: project- en wervenfilms

VAC Virginie Loveling

3D animatie

Een 3D animatie van het VAC Virginie Lovelinggebouw.

VAC 3D animatie

Bouw zijarm - plaatsen kolom

Op 1 augustus 2012 is de bouw van de zijarm aan het torengebouw VAC Virginie Loveling begonnen. Een eerste geprefabriceerde pijler werd over de wachtstaven geschoven.

VAC Bouw zijarm - plaatsen kolom

Montage prefabpaneel

In dit filmpje zweeft de camera mee met een geprefabriceerd raampaneel tot de achttiende verdieping van het torengebouw Virginie Loveling.

VAC Montage prefabpaneel

Klimbekisting

Het VAC Viriginie Lovelinggebouw kreeg er elke week een verdieping bij. Als het beton droog is, klimt de bekisting zelf omhoog, in minder dan een half uur. Hier zie je dit merkwaardige gebeuren samengeperst in 22 seconden!

VAC klimbekisting

Afbraak postgebouw Gent X (2007)

De afbraakwerken van het postgebouw en de goederenloods startten op 7 mei 2007. Het postgebouw werd door middel van explosies neergehaald op 17 november 2007 en 25 november 2007.

Afbraak postgebouw Gent X (2007)

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.