Aanleg K&R Koningin Mathildeplein

Geplaatst op 19 okt. 2020
Aanleg k r koningin mathildeplein

Zet je soms iemand af aan het station? Dan kan je straks je passagiers afzetten aan de nieuwe Kiss & Ride op het Koningin Mathildeplein. Vandaag is hier al de belijning op de grond aangebracht, binnenkort wordt de afwerking voorzien.

Met de aanleg van deze zone wordt het ook voor wagens die van de Valentin Vaerwyckweg komen eenvoudiger om personen af te zetten. Waar sommige chauffeurs die uit deze rijrichting komen soms onreglementair op het fietspad parkeren omdat ze de keerbeweging in de Sint-Denijslaan niet willen maken, zal er met de nieuwe K&R geen enkele reden meer zijn om dit te doen. Zo wordt deze zone ook veiliger voor voetgangers en fietsers.

Van zodra de K&R in gebruik genomen kan worden, wordt dit bekendgemaakt op deze website en onze Facebookpagina.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.