Aannemer CIT Blaton werkt door tijdens het bouwverlof & aanvoer materialen

Geplaatst op 28 jun. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer

Om de timing voor spoor 12 te kunnen aanhouden, zal aannemer CIT Blaton tijdens het zomerse bouwverlof doorwerken en zal er ook weekendwerk worden uitgevoerd.

Aanvoer materialen

Vóór 13 juli 2012 moeten nog heel wat materialen worden aangeleverd. Het betreft onder meer transporten van steenslagmateriaal, onderlagen voor de spoorbedding en ballast voor het spoorviaduct.

De materialen zullen als uitzonderlijk transport, en/of met grote opleggers worden aangevoerd. Gezien de beperkte manoeuvreerruimte vanaf het kruispunt Kortrijksesteenweg/Sint-Denijslaan, kan dit wel wat hinder met zich meebrengen.

De dagen dat er moet geleverd worden, kan er aan één zijde van de Ganzendries en een klein deel van de Reigerstraat een parkeerverbod worden ingesteld. De aannemer zal in dit geval 48 uur op voorhand een parkeerverbod instellen en de nodige signalisatie plaatsen.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier. (pdf - 222 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.