Aanpassingen kruispunt Sint-Denijslaan met Kortrijksesteenweg

Geplaatst op 22 sep. 2020

Naar aanleiding van de werken op de Kortrijksesteenweg wordt ook het kruispunt van de Sint-Denijslaan met de Kortrijksesteenweg aangepakt. Na de werken zal het niet meer mogelijk zijn om vanuit de Sint-Denijslaan rechtstreeks de Kortrijksesteenweg op te rijden.

Door deze ingreep wordt de verkeerssituatie in het kleine stukje Sint-Denijslaan (tussen Kortrijksesteenweg en Sint-Denijslaan 25 waar nu tweerichtingsverkeer geldt) duidelijker en wordt de veiligheid verhoogd in de fietsstraat. Wegrijden kan na de werken enkel via de Sint-Denijslaan in de richting van het station Gent Sint-Pieters.

Meer informatie

Heb je nog vragen, wens je bijkomende informatie of een afspraak? Dan kan je bij het Mobiliteitsbedrijf Stad Gent terecht: aan de balie op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur, woensdag ook van 14 tot 16 uur, dinsdag op afspraak tussen 16.30 en 19 uur, gesloten op donderdag; telefonisch via tel. 09 266 28 00 of per mail via mobiliteit@stad.gent.

De bewonersbrief kan je hier lezen.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.