Aanpassingen voet- en fietspad K. Mathildeplein

Geplaatst op 20 mei 2020
Aanpassingen voet en fietspad k mathildeplein

Wie regelmatig op het Koningin Mathildeplein komt, heeft het waarschijnlijk al gezien: het voet- en fietspad dat hier langs het station loopt heeft een mooie make-over gekregen. Zo zijn er afwateringswerken uitgevoerd en is de doorgang in de richting van de Voskenslaan flink verbreed en opnieuw geasfalteerd. Nieuwe markeringen op de grond zorgen er voor dat alle weggebruikers hun plaats op de weg kennen. De zebrapaden naar de ingangen van het station werden ook doorgetrokken, zodat voetgangers op een veilige manier kunnen oversteken. Binnenkort wordt op het plein achter de busperrons 22 en 23 ook een K&R aangelegd.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.