Actualisatie mobiliteitsstudie

Geplaatst op 21 jan. 2020
Actualisatie mobiliteitsstudie

De verkeersstromen rond het station zijn de afgelopen jaren gewijzigd en het verkeer is sterk toegenomen, onder andere door het stijgend aantal treinreizigers. De mobiliteitsstudie die voor de start van het Project Gent Sint-Pieters was opgemaakt, is daarom aan actualisatie toe.

Een studiebureau zal zich in de komende maanden niet alleen buigen over de mobiliteit, maar ook over de inrichting van het openbaar domein. Doel is om te zorgen dat de stationsbuurt een veilige, aantrekkelijke woon- en werkomgeving wordt. Het is de bedoeling om zoveel als mogelijk de gebruikers bij die studie bij te betrekken. Hou onze website in de gaten!

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.