Afhandeling Bike Safe: tijdelijk geen bewaakte fietsenstalling

Geplaatst op 10 mei 2007

Vanaf vrijdag 11 mei 2007 is de bewaakte fietsenstalling aan station Gent-Sint-Pieters niet meer bewaakt.

Wegens voorbereidende werken voor het grote bouwproject Gent Sint-Pieters zal deze constructie ten vroegste eind mei afgebroken worden.
Tot dan kan u uw fiets blijven stallen in deze onbewaakte stalling.

De NMBS werkt tegen september 2007 aan een eigen systeem van bewaakte fietsenstalling aan de achterkant van het station, hoek Sint-Denijslaan - Voskenslaan.
Wij houden u daarvan op de hoogte.

In verband met de administratieve afwikkeling van uw abonnement zal Bike Safe u persoonlijk contacteren. Of u kunt hen zelf mailen: info@bikesafe.be

Hebt u nog vragen? Bel of loop lang bij het Infopunt project Gent Sint-Pieters, in het districtsgebouw van de NMBS-Groep, K. Maria-Hendrikaplein 2 (vooraan links naast het station), tel. 09 241 24 11.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en danken u voor uw begrip.

Het communicatieteam

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.