Gewijzigde looproute naar perron 7-8 vanaf de reizigerstunnel kant busstation

Geplaatst op 26 jan. 2024
20240126 nieuwelooplijn
Ga je naar het perron 7-8 vanuit de reizigerstunnel kant busstation (oude tramtunnel)? Dan zul je vanaf maandag 29 januari 2024 merken dat de looproute licht gewijzigd is.

De steigertrap vlakbij de reizigerstunnel wordt namelijk afgebroken zodat de aannemer ruimte krijgt voor de constructie van de tweede roltrap. Je zult via een nieuw pad naar een andere steigertrap worden geleid die iets verderop staat. De nodige signalisatie wordt voorzien.

Vaste trap

Neem je liever de steigertrap niet? Maak dan gebruik van de vaste trap die sinds deze week is opengesteld. Je kunt deze trap bereiken via de centrale reizigerstunnel.

Liften en roltrappen

De aannemer is volop bezig met de constructie van 2 liften en roltrappen naar het perron 7-8. De eerste lift aan de centrale reizigerstunnel komt eind februari 2024 in dienst.

240125 cdc PGSP mobiliteit tevoet web

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.