Asfalteringswerk en andere datum tweede torenkraan K. Fabioalaan

Geplaatst op 09 sep. 2008

Onderstaande bewonersbrief viel in de brievenbus van de betrokken inwoners van de K. Fabiolalaan en omgeving.

BEWONERSBRIEF: korte afsluitingen van K. Fabiolalaan (3)

Geachte,

Met deze informatiebrief brengen wij u graag op de hoogte van de komende werkzaamheden in uw straat en de tijdelijke hinder die daarmee gepaard gaat.

1. Opstellen van een tweede torenkraan in de bouwput:

Door onvoorziene omstandigheden heeft de opstelling van een tweede torenkraan in de bouwput aan de K. Fabiolalaan niet kunnen plaatsvinden tijdens de voorziene periode (8-10 september; zie bewonersbrief van 29 augustus 2008). De montage van de torenkraan zal plaatsgrijpen op 12 september 2008. Hierdoor wordt de K. Fabiolalaan op 11 en 12 september 2008 volledig afgesloten vanaf 7 uur tussen huisnummer 20 (hoek Tenderstraat) en 55 (hoek Aaigemstraat).

Om veiligheidsredenen mogen er dan geen voertuigen of fietsen langs. Wij verzoeken u, als aangelande, de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen (auto tijdig uit garage halen, planning voor laden en lossen aanpassen...). Voetgangers zullen er wel nog doorkunnen. Het doorgaand verkeer blijft de in voege zijnde omleiding via de Aaigemstraat en de K. Boudewijnstraat gewoon volgen.

2. Opstellen van een derde torenkraan:

Op dinsdag 30 september 2008, vanaf 7 uur 's morgens, tot vermoedelijk donderdag 2 oktober 2008 komt er ook een derde torenkraan in de werfput. Dan zal de K. Fabiolalaan volledig worden afgesloten tussen het huisnummer 1 (hoek K. Maria-Hendrikaplein) en 20 (hoek Tenderstraat).

Dezelfde beperkingen en adviezen als onder nr. 1 van deze brief gelden dan.

3. Asfalteren van de versmalde rijstrook:

U zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, op vraag van bewoners van de K. Fabiolalaan werd de kasseistrook geasfalteerd.

Gezien de weersafhankelijkheid bij dergelijke werken konden wij u niet tijdig informeren, hiervoor onze excuses.

Wij danken u voor uw begrip. Voor dringende praktische problemen kan u terecht op de werftelefoon 09 241 89 30.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.