Belangrijke mededelingen voor de stationsbuurt

Geplaatst op 22 mrt. 2013

Geachte mevrouw, geachte heer

De K. Fabiolalaan zal tussen Tenderstraat en K. Boudewijnstraat gedurende 1 dag afgesloten zijn voor autoverkeer.

Op woensdag 27 maart 2013 wordt de groene montagekraan aan de K. Fabiolalaan ter hoogte van de zijarm van De Link afgebroken. Hierdoor wordt een deel van de K. Fabiolalaan die dag tussen 6 uur en 18 uur afgesloten voor het autoverkeer. Gelieve hiermee rekening te houden als u uw wagen parkeert in dit deel van de K. Fabiolalaan. De K. Fabiolalaan blijft toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Tijdelijke tramtunnel weer open voor fietsers.

Op donderdag 28 maart 2013 gaat de tijdelijke tramtunnel opnieuw open voor fietsers en is er weer een doorgang voor voetgangers en fietsers naar de K. Fabiolalaan.

Gewijzigde zuidelijke stationstoegang

Vanaf maandag 25 maart 2013 wijzigt de bereikbaarheid van het station, kant Sint-Denijslaan. De centrale gang zal niet langer recht op de Sint-Denijslaan uitgeven maar afbuigen richting Ganzendries. Deze aanpassing gebeurt uit veiligheidsoverwegingen.

Kaart bereikbaarheid stationsomgeving te voet

De informatiebrief kan je hier downloaden (pdf - 387 kB).

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be


Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.