Bericht voor treinreizigers van de perrons 9 tot 12

Geplaatst op 26 sep. 2023
230928 cdc PGSP mobiliteit tevoet 01
Kom je van de perrons 9 tot 12 via de uiterste trap kant Brussel en moet je overstappen naar de sporen 1 tot 5 of wil je naar de centrale uitgang kant centrum? Hou er dan rekening mee dat je vanaf woensdag 4 oktober 2023 even via buiten moet omlopen.

De rechtstreekse doorgang naar de reizigerstunnel is afgesloten voor werken. Je moet dus even naar buiten om dan het station langs de centrale toegang aan het Koningin Mathildeplein weer binnen te gaan.

Dit betekent ook dat je via de ingang aan de Ganzendries dus enkel de sporen 9 tot 12 kunt bereiken. Alle andere sporen kan je bereiken via de ingang aan de centrale reizigerstunnel of de oude tramtunnel.

De aannemer voor de verbouwing van het station is namelijk bezig met het aanleggen van een nieuwe fietsenstalling op het gelijkvloers waardoor de rechtstreekse doorgang naar de reizigerstunnel op die plaats niet meer mogelijk is. In de afgebakende werfzone komen binnen enkele maanden 1.160 nieuwe fietsplaatsen.

Ingangen kant Mathildeplein

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.