Bewonersbrief Distelstraat

Geplaatst op 03 okt. 2008

Gent, 01 oktober 2008

Aan de bewoners van de Distelstraat en omliggende straten

Betreft: eenrichtingsverkeer in de Distelstraat

Geachte mevrouw

Geachte heer

Met deze bewonersbrief brengen wij u op de hoogte van een wijziging van verkeersrichting in uw straat. In een vorige bewonersbrief ("Maatregelen om vlotter te parkeren in de stationsbuurt" van 25 juni 2008) informeerden wij u over een pakket maatregelen om u als bewoners vlotter uw auto te laten parkeren in de nabijheid van uw woning. Er kwamen in totaal 95 voor bewoners gereserveerde parkeerplaatsen bij in de stationsbuurt.

Een nieuwe maatregel wordt, vanaf begin oktober, ingevoerd. De Distelstraat wordt een eenrichtingsstraat. U zult enkel kunnen rijden van de Patijntjesstraat naar de Rijsenbergstraat.

Daardoor wordt in de Distelstraat dubbelzijdig parkeren mogelijk. Er komen nog eens een tiental extra parkeerplaatsen bij. Die zijn voor u als bewoner exclusief gereserveerd (rechthoekige blauwe bord met witte P en auto, vergezeld van blauw bord "BEWONERS"). Bent u in het bezit van een bewonerskaart, dan kan u hier gratis en zonder tijdsbeperking uw auto parkeren.

De Stad Gent hoopt dat deze maatregel een kwalitatieve verbetering van de huidige situatie inhoudt.

Met vriendelijke groeten

Greet Riebbels

Communicatie project Gent Sint-Pieters

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.