Bewonersbrief: Start bouw A2 (tweede deel)

Geplaatst op 11 okt. 2017

Vanaf 12 oktober 2017 starten de voorbereidende werken voor de bouw van het tweede deel van gebouw A2 aan de Koningin Fabiolalaan. De werfzone bevindt zich aan de overkant van de woningen tussen de Tenderstraat en de Koning Boudewijnstraat.

Tijdens deze werken zal een torenkraan gebruikt worden, die geplaatst wordt op het rijvak van de Koningin Fabiolalaan aan de kant van de werfzone. Deze kraan zal hier staan tot begin augustus 2018. De bouwwerken zullen lopen tot oktober 2018. Meer informatie over deze werken en de gevolgen voor het doorgaand verkeer vind je in de bewonersbrief.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.