Bewonersbrief: werken Sint-Denijslaan

Geplaatst op 17 mei 2021
IMG 20210519 114543

Vanaf maandag 17 mei tot vrijdag 4 juni voert de Stad Gent werkzaamheden uit in de Sint-Denijslaan, in het gedeelte tussen de Kortrijksesteenweg en de Ganzendries.

Aard en impact van de werken:

  • De Sint-Denijslaan krijgt een nieuwe toplaag in bordeaux-bruine asfalt en wordt zo beter aangegeven als fietsstraat. De greppels in beton worden lokaal hersteld. Het verkeersplateau ter hoogte van de Poelsnepstraat wordt heraangelegd in asfalt.
  • Na deze werken brengt de aannemer de nodige wegmarkeringen opnieuw aan.

Omleiding:

  • Voetgangers behouden hun doorgang.
  • Fietsverkeer volgt de aangeduide omleiding ter plaatse.
  • Autoverkeer volgt de aangeduide omleiding ter plaatse.

Parkeren: ter hoogte van de werken geldt een parkeerverbod. Gelieve dit te respecteren. Wagens kunnen getakeld worden.

Opritten en garages: de garages/opritten in de straat zijn tijdens de werken soms niet toegankelijk. Gelieve contact op te nemen met de aannemer voor afspraken rond toegankelijkheid. Zijn gegevens vind je in de bewonersbrief (zie onderstaande link).

De planning van de werkzaamheden werd grondig voorbereid, maar kan in de war gestuurd worden door onvoorziene weersomstandigheden. Bij hevige regen of erg lage temperaturen kan niet gewerkt worden. In dat geval worden de werken korte tijd uitgesteld. De signalisatie zal dan ook in die zin aangepast worden.

Voor meer informatie en contactgegevens: lees hier de bewonersbrief van de Stad Gent.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.