Bezoek het Infopunt Project Gent Sint-Pieters op de wijkbeurs op 18 november 2017

Geplaatst op 13 nov. 2017

Op zaterdag 18 november vind je het Infopunt op de wijkbeurs in het Gent ICC. Naast informatie over het project Gent Sint-Pieters, kun je er ook twee mogelijke scenario’s voor het Rijsenbergpark bekijken en ons vertellen wat je van die plannen vindt. Zowel de ontwerpers als het stadsontwikkelingsbedrijf sogent zullen aanwezig zijn om met jou van gedachten te wisselen.

Verder kom je op de wijkbeurs ook veel te weten over je wijk en stad, maak je kennis met allerhande wijkpartners en lokale verenigingen en ontmoet je er gekende en minder gekende buren. Ook de burgemeester en de schepenen zullen er zijn. Voor kinderen is er een speciaal aanbod voorzien. Meer info over de wijkbeurs vind je hier.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.