Bezoek werf Gent Sint-Pieters op Open Wervendag op 7 mei

Geplaatst op 03 mei 2023
Pgsp banner openwervendag23
We willen u hierbij graag informeren dat de aannemer van de stationswerf, TM AB - Eiffage - Valens - EEG, op zondag 7 mei de deuren openzet voor het grote publiek tijdens de Open Wervendag.

Als u niet kon deelnemen aan het groot werfbezoek van 23 april, dan heeft u nu nog een kans om de werf van dichtbij te gaan bekijken. De aannemer nodigt u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen.

Wat mag u verwachten?

U kunt meegaan met een rondleiding of de werf vrij bezoeken. Er zullen infoborden staan, u kunt gebruik maken van een VR-bril om al een blik te werpen op de toekomst, of het 3D-model bekijken op een groot scherm.

Hinder?

Alle activiteiten vinden plaats op eigen terrein, de zone wordt klaargemaakt op zondag 7 mei vanaf 8u. Er wordt geen hinder voor de omgeving verwacht. Bezoekers die met de wagen komen, worden verzocht om de ondergrondse parking te gebruiken.

Lees de bewonersbrief hier.

20230425 152826

Praktisch

Datum: zondag 7 mei 2023
Uur: doorlopend van 10u tot 17u
Locatie: de ingang bevindt zich aan de werftoegang op de hoek van de Voskenslaan/Sint-Denijslaan.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.