Bijeenkomst cocreatietraject Rijsenbergbuurt op 8 juni

Geplaatst op 02 jun. 2022
Locatie Zone B
Vorige maand startte het cocreatietraject voor de zone B aan de Koningin Fabiolalaan (de zone tussen Aaigemstraat en Verpleegstersstraat). Via dit parcours gaan buurtbewoners onder begeleiding van een expert samen na welke buurtfuncties later op de zone B zouden kunnen komen.

Het startschot van het traject werd gegeven met een eerste verkennend gesprek met de buurtbewoners op 21 maart. Op woensdag 8 juni wordt een nieuwe bijeenkomst georganiseerd, waar de trajectbegeleider samen met bewoners verder aan de slag gaat met die eerste inzichten.

Wanneer: woensdag 8 juni om 19:30

Waar: kantoren van Stichting Lodewijk de Raet, Maria-Hendrikaplein 64a. Je vindt de Stichting op de 1ste verdieping, boven Café Parti en Taxistop

Geef op voorhand een seintje als je komt naar lieven.herie@cocreatie.be

Doel van het traject: Samen met de buren ontdekken hoe we deze wijk beter kunnen maken. Experimenteren met verschillende ideeën en in de praktijk leren wat écht werkt. Samen ook op zoek gaan naar wat de toekomstige gebouwen op de zone B aan de Koningin Fabiolalaan voor de buurt kunnen betekenen. Wat kan hier gebeuren? Welke uitdagingen krijgen hier een antwoord?

Heb je intussen nog vragen of wens je meer info? Contacteer lieven.herie@cocreatie.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.