Collectorwerken Aquafin A. Musschestraat en Prinses Clementinalaan

Geplaatst op 07 apr. 2007

INFOBRIEF

april 2007

contactpersoon Herman De Schamphelaere 03 450 47 83 03 450 44 45 herman.deschamphelaere@aquafin.be

Betreft: Collector Koningin Maria Hendrikaplein - Koning Albertlaan (deel Koningin Maria Hendrikaplein) - projectnr. 21692B

Mevrouw/Mijnheer

Zoals u weet voert Aquafin, in opdracht van het Vlaamse Gewest en in samenwerking met de stad Gent, werken uit in uw buurt. Het betreft de uitvoering van het project Collector Koningin Maria Hendrikaplein - Koning Albertlaan (deel Koningin Maria Hendrikaplein)'. Het doel van dit project is een omleiding te maken van de bestaande hoofdafvoer van het afvalwater omwille van de geplande werken aan het Sint-Pietersstation. De werken zijn nu in hun laatste fase getreden, en vragen een nogal omslachtige overgangsprocedure in de P. Clementinalaan, ter hoogte van de Musschestraat, de Voskenslaan, de Sint-Denijslaan en de Krijgslaan:

  • ter hoogte van de Musschestraat moet de bestaande persleiding overgeschakeld worden
  • ook ter hoogte van de Voskenslaan en de Sint-Denijslaan moet een overschakeling van een persleiding gebeuren
  • in de P. Clementinalaan moeten er regenweeraansluitingen geconstrueerd worden vanuit de nieuwe leiding naar de oude leiding en dienen in één beweging de dwarse aansluitingen uitgevoerd te worden

Voor de eerste overschakeling dient de Musschestraat lokaal afgesloten te worden tussen het rondpunt en de Krijgslaan en dit van maandag 23 tot en met vrijdag 27 april 2007. Voor de tweede overkoppelingsprocedure en voor de constructies voor de regenweeraansluitingen zijn we genoodzaakt de P. Clementinalaan af te sluiten en dit van zaterdag 28 april tot en met dinsdag 1 mei 2007.

Van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 mei 2007 wordt de asfaltering aangebracht. De doorgang op het bestaande rijwegvak blijft evenwel mogelijk (zoals in de situatie voorafgaand aan deze werken).

Wij hopen dat u nog even begrip kunt opbrengen en wensen u hiervoor alvast oprecht te danken. Na de asfaltering is dit project volledig afgewerkt. Hebt u evenwel toch nog vragen, aarzel niet en neem contact op met de projectleider of de werftoezichter die de werken dagelijks opvolgt. U vindt een lijst met nuttige contactadressen op de ommezijde.

Met hoogachting,

Gaby Rappoort Herman De Schamphelaere

verantwoordelijke Minder Hinder projectleider Projectbeheer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.