Demonteren torenkraan Koningin Fabiolalaan

Geplaatst op 02 aug. 2018

Vrijdag 3 augustus zal de aannemer de torenkraan demonteren die momenteel in de Koningin Fabiolalaan (tegenover de huisnummers 14 tot 20) staat.

Dit heeft een aantal gevolgen voor het verkeer die dag:

Auto:
  • Het gedeelte van de Koningin Fabiolalaan tussen de Koning Boudewijnstraat en de Tenderstraat wordt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer om de veiligheid te waarborgen.
  • Het autoverkeer tussen de Koningin Fabiolalaan en de Koning Boudewijnstraat zal die dag in beide richtingen omgeleid worden via de Aaigemstraat. De Tenderstraat en de Frans De Potterstraat zullen te bereiken zijn via de Aaigemstraat.
  • Er komt ook een tijdelijk parkeerverbod in de K. Fabiolalaan aan de huizenkant tussen de huisnummers 14 tot 20.
Fietsers: Fietsers worden omgeleid via de Esplanade Oscar Van De Voorde, in de richting van het seinhuis van Infrabel. Men kan de weg dan vervolgen via de helling naar de ondergrondse fietsenstalling of via het fietspad tegenover het seinhuis van Infrabel.

Voetgangers: Voetgangers dienen het voetpad te gebruiken aan de overkant van de Koningin Fabiolalaan, langs de huizenkant.

De bewonersbrief kan je hier herlezen.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.