Eerste torenkraan verschijnt voor de ruwbouw van de ondergrondse parkeergarage

Geplaatst op 15 jul. 2008

Met onderstaande informatiebrief zijn de bewoners van de K. Fabiolalaan, de Tenderstraat, de F. De Potterstraat en de Aaigemstraat op de hoogte gebracht van tijdelijke hinder tijdens het installeren van een torenkraan in de bouwput voor de ondergrondse parkeergarage, in opdracht van het Project Gent Sint-Pieters en aannemers Besix en Antwerpse Bouwwerken:

Opstellen van torenkraan vraagt korte afsluiting van K. Fabiolalaan

Geachte,

Wij kondigden al eerder aan dat er vanaf de zomer van 2008 enkele torenkranen zullen worden geplaatst op de werf ‘Ruwbouw ondergrondse parkeergarage'.

Wij beschikken nu over meer details:

Op 4, 5, 6 augustus 2008 - maar mogelijk hebben we niet alle drie de dagen nodig - zullen wij de K. Fabiolalaan volledig afsluiten tussen het huisnummer 20 (hoek Tenderstraat) en 55 (hoek Aaigemstraat). Om veiligheidredenen mogen er geen voertuigen of fietsen langs terwijl wij de eerste torenkraan opstellen.

Wij verzoeken u, als aangelande, de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen (auto tijdig uit garage halen, planning voor laden en lossen aanpassen...).

Voetgangers zullen er wel nog doorkunnen. Het doorgaand verkeer (ook fietsers) zal de in voege zijnde omleiding via de Aaigemstraat en de K. Boudewijnstraat gewoon blijven volgen.

Deze interventie zal nog enkele malen hervatten in de periode augustus - oktober 2008.

De exacte data zullen we later meedelen, per brief, en op de website www.projectgentsintpieters.be.

We danken u voor uw begrip. Voor dringende problemen tijdens de drie dagen installatie van de torenkraan kan u terecht op de werftelefoon 09 241 89 30.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.