En waar stopt /vertrekt uw tram of bus aan Gent-Sint-Pieters vanaf 23 augustus 2008?

Geplaatst op 13 aug. 2008

Wijzigingen voor tram en bus, vanaf 23 augustus 2008, wegens laatste tramwerken op het K. Maria-Hendrikaplein.

Waarom?

De Lijn legt momenteel nieuwe tramsporen aan op het K. Maria-Hendrikalaan (het plein met de fontein, vlak voor het station).

Doel is om (behalve tramlijn 4) ook tramlijn 21/22 (enkel staduitwaarts, richting Zwijnaardebrug) te laten halteren, vlak voor de uitgang van het Sint-Pietersstation (in plaats van in de tramtunnel).

Tramlijn 21/22 zal bovendien worden aangekoppeld op het al aangelegde nieuwe tramspoor in de P. Clementinalaan.

De tram zal dus vanaf begin september 2008 VOOR het station (via P. Clementinalaan) naar de Kortrijksesteenweg rijden, in plaats van achter het station (op de Sint-Denijslaan).

Tijdelijke gewijzigde plaats van een aantal haltes voor bussen en trams: de details

Op zaterdag 23 augustus 2008 begint een nieuwe fase. Klik hier om precies te weten waar uw tram of bus op dat ogenblik zal stoppen, en hoeveel dagen die situatie zal duren.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.