Enquête en workshop mobiliteitsstudie

Geplaatst op 16 jun. 2020
Beeld ezine2

De enquête in het kader van de mobiliteitsstudie zal lopen van 19 juni tot 28 juni. U kan de link naar de enquête en het participatieplatform dus vanaf vrijdag 19 juni op deze site terugvinden.

Je kunt ook deelnemen aan een online gesprek: dit gaat door in kleine groepjes op woensdag 24 juni om 19u30 via het virtuele meetingprogramma Zoom. Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is hier dus verplicht. Inschrijven kan vanaf 18 juni via go.stad.gent/onlinegesprekPGSP.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.