Uitnodiging infomarkt project Gent Sint-Pieters

Geplaatst op 05 jun. 2024
DRONE zone B
We nodigen je graag uit op een infomarkt op maandag 17 juni, doorlopend van 18 tot 21 uur in het Infopunt project Gent Sint-Pieters. Je hoeft hiervoor niet in te schrijven.

Recent werd door Stadsontwikkelingsbedrijf sogent een ontwerpteam voor de inrichting van het Rijsenbergpark en de publieke ruimte aan de Koningin Fabiolalaan geselecteerd. (Zone Aaigemstraat tot aan de Suzanne Lilarstraat.) Ondertussen worden ook de plannen voor het stadsgebouw klaargemaakt om in te dienen voor een omgevingsvergunning en mogen de eerste beelden worden vrijgegeven.

Wil je graag weten hoe het nieuwe stadsgebouw er zal uitzien? Wil je meer informatie over de verdere aanpak voor de inrichting van de site waar ook heel wat nieuwe woningen komen?

Kom dan zeker naar de infomarkt! De collega’s van sogent, Stad Gent en de betrokken partners geven je graag uitleg over de plannen.

Infopunt

Waar en wanneer

Infopunt project Gent Sint-Pieters

Prinses Clementinalaan 215
9000 Gent

Maandag 17 juni
doorlopend van 18 tot 21 uur

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.