Fabiolalaan: plaatsen van torenkraan tussen 4 en 7 juli 2011. Openstelling voor het verkeer in beide richtingen op 8 juli 2011.

Geplaatst op 30 jun. 2011

Tussen 4 en 7 juli 2011 wordt op de hoek van de Koningin Fabiolalaan met het Koningin Maria-Hendrikaplein een nieuwe torenkraan geplaatst op de dakplaat van de ondergrondse parking. Tijdens de opbouw van de torenkraan wordt een deel van de Koningin Fabiolalaan ingenomen. Er geldt dan een parkeerverbod tussen de Tenderstraat en het Koningin Maria-Hendrikaplein. Fietsers moeten op deze dagen via de Aaigemstraat en Boudewijnstraat omrijden. Voetgangers kunnen het voetpad langsheen de huizen gebruiken.

Op vrijdagavond 8 juli 2011 wordt de Fabiolalaan dan in beide richtingen opengesteld. U kunt zowel vanuit de Koning Albertlaan (via de ventweg) als vanuit de Boudewijnstraat de nieuw aangelegde Koningin Fabiolalaan bereiken. bereikbaarheid_fiets_voet

Kaart aangewezen looproutes voor voetgangers en omleiding voor fietsers van 4 t.e.m. 7 juli 2011.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Printversie (pdf - 637 kB)

Aangewezen looproutes voor voetgangers en omleiding fietsers van 4 t.e.m. 7 juli 2011.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.