Fietsenstallingen aan Gent-Sint-Pieters

Geplaatst op 24 jan. 2013

De overdekte fietsenstalling aan het station Gent-Sint-Pieters biedt momenteel plaats aan 1700 fietsen. Op termijn worden dit er 10 000. Fietsen die niet in een rek staan, worden dagelijks weggehaald door Max-Mobiel. Je kunt je fiets daar gaan ophalen. Op regelmatige basis krijgen de fietsen ook een label. Fietsen die langer dan drie weken blijven staan, worden verwijderd. De fietsenstalling is in de eerste plaats bedoeld voor pendelaars. Alle locaties met fietsenstalling rond het station Gent-Sint-Pieters vind je hier.

Nieuwe fietsenparking Hendrika

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.