Fietsenstallingen in de Smidsestraat en de K. Boudewijnstraat

Geplaatst op 25 apr. 2008

Onze aannemer (bouw ondergrondse parkeergarage) heeft plannen om de helft van de K. Fabiolalaan (langsheen de bouwput) opnieuw in te nemen als werfzone. De fietsrekken voor 250 fietsen aan het begin van de K. Fabiolalaan moeten hierdoor verdwijnen. Dit zal gebeuren op 5 mei 2008.
Om te vermijden dat de capaciteit aan fietsenstallingen vermindert, werden alternatieve locaties gezocht. Vanaf maandag 28 april 2008 worden ter vervanging van de rekken in de K. Fabiolalaan fietsrekken geplaatst in de K. Boudewijnstraat (rechterzijde) en de Smidsestraat (beide zijden tot aan de Knokkestraat) in de parkeerstrook. Garages blijven uiteraard wel bereikbaar. De voorbereidende werkzaamheden starten echter al op vrijdag 25 april 2008.
Wij kondigen hier ook al de ontruiming van de fietsstallingen op het K. Maria Hendrikaplein aan gedurende de Gentse Feesten, een gevolg van de traditionele rommelmarkt, de Gentse Feestenmarkt en het vuurwerk rond Gent-Sint-Pieters.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.