Fietsenstallingen tijdens coronamaatregelen

Geplaatst op 25 mrt. 2020
Fietsenstallingen tijdens coronamaatregelen

In alle stallingen rondom het station worden hinderlijke en verkeerd gestalde fietsen nog steeds weggehaald. Fietsen die correct in een rek staan, worden gezien de huidige omstandigheden niet verwijderd, ook niet als ze er langer dan drie weken staan.

Er loopt echter wel een ontruimingsactie aan een deel van de fietsenstalling op het Koningin Mathildeplein (zie foto hieronder). Deze stalling wordt op 31 maart verplaatst omdat hier wegenwerken gepland zijn.

Mocht uw fiets zijn weggehaald, kunt u bellen naar stallingbeheerder APCOA op het nummer 0473 33 89 11. Fietsen die worden weggehaald, worden gedurende drie maanden in een depot vlakbij het busstation bewaard. Indien de fiets niet in dit depot staat, kunt u ook bellen naar de Fietsambassade op het nummer (0)9 266 77 00.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.