Fietspad op de R4 binnenring plaatselijk onderbroken

Geplaatst op 02 feb. 2010

Vanaf 12 februari 2010 tot het einde van de werkzaamheden aan de Valentin Vaerwyckweg (najaar 2010) zal het fietspad op de R4-binnenring plaatselijk onderbroken zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer start met de aanleg van de rotonde waarop de toekomstige Valentin Vaerwyckweg moet aansluiten. De nieuwe rotonde komt op de lus van de R4 naar de Pegoudlaan.

Fietsers die het fietspad van de R4-binnenring nemen tussen Merelbeke en Drongen zullen tussen de Kortrijksesteenweg en de Sint-Denijslaan moeten omrijden. Ze kunnen een bewegwijzerde omleiding volgen langs de R4-buitenring: oversteken naar de buitenring aan de Kortrijksesteenweg (Maaltebrug), het fietspad volgen langs de buitenring en tenslotte de ringvaart terug oversteken naar de binnenring aan de Beukenlaan (auto- en spoorwegbrug).

omleidingskaart fietsen binnenring R4

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.