Gevolgen van laatste nutswerken Sint-Denijslaan

Geplaatst op 07 jul. 2007

Gent, 7 juni 2007

Mevrouw/Mijnheer,

Graag brengen wij u op de hoogte van een reeks werken aan nutsvoorzieningen die de komende weken plaatsvinden in de Sint-Denijslaan. Die werken zullen gepaard gaan met een tijdelijke afsluiting voor het verkeer. Busvervoer zal dan worden omgeleid. Wij vragen u om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen en wij verontschuldigen ons voor de hinder.

Zijde achterkant station: omdat de wegenwerken aan de Sneppebrug en de Dupuislaan zopas beëindigd zijn, hebben de aannemers nu de toestemming gekregen om de volgende dringende werken uit te voeren.

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juni 2007 gebeurt een geleide persdoorboring onder de sporen om elektriciteitskabels naar het seinhuis te brengen. Tijdens die werken is de Sint-Denijslaan plaatselijk afgesloten tussen huisnummers 209 en 237. Auto's kunnen van beide zijden alleen tot aan de grens van de werken rijden. Te voet en per (brom)fiets kan u nog door.

Vervolgens is de afwerking van het Aquafinproject gepland. Van maandag 18 tot en met vrijdag 29 juni 2007 wordt de Sint-Denijslaan afgesloten voor doorgaand verkeer tussen huisnummers 203 en 247 (dus tussen Hotel Trianon en de ingang van de Hogeschoolsporthal, net voorbij het Vina Bovy park). Aquafin dient een tijdelijke bemalingsinstallatie te plaatsen om in 2 bouwputten de beluchter en de overkoppelingen aan te sluiten. In het afgesloten stuk kunnen de bewoners met hun auto tijdelijk niet tot aan hun huis of garage rijden. Voor voetgangers en (brom)fietsers blijft de straat open.

Het openbaar busvervoer in de Sint-Denijslaan hervat op 7 juli 2007, wanneer de Beukenlaan weer opengaat. Alle tijdelijk afgeschafte haltes komen dan weer in gebruik (Voskenslaan, Roosakker, Polikliniek Sint-Denijslaan, Wiemeersdreef, Strandloperstraat, M. Dupuislaan, Kareelstraat, S. Streuvelslaan, Paardekop, Boesbeeklaan, Station, Sint-Rochusplein, Luchthavenlaan, Steenaardestraat, Paardekop, Dorp en Broekantstraat).

Zijde A. Musschestraat:

Aan het rond punt op de kruising met de Kortrijksesteenweg stootte Aquafin tijdens rioleringswerken begin mei op een onbekende hoogspanningskabel. Bovendien bleek een waterbuis van een pompstation van de stedelijke groendienst in de bouwput te lekken. Van maandag 18 tot en met vrijdag 29 juni 2007 herstelt Aquafin hier alles via een grot(er)e bouwput. De Kortrijksesteenweg wordt afgesloten in beide richtingen voor doorgaand verkeer. Er zijn omleidingen via de Krijgslaan en de Burggravenlaan. Lokaal verkeer in de Kortrijksesteenweg blijft mogelijk. Ook de parkeerplaatsen mogen gedurende de werken verder gebruikt worden.

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

An Devaere of : Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Projectbeheer aquafin K. Maria-Hendrikaplein 2, 9000 Gent

03 450 47 92 09 241 24 11

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.