Groot werfbezoek 2018

Geplaatst op 21 mrt. 2018


Op zondag 22 april 2018 zet het Project Gent Sint-Pieters zijn deuren weer open tijdens het groot werfbezoek. Neem een kijkje achter de schermen, spreek met de experts en werp een blik op de toekomst.
  • Datum: Zondag 22 april tussen 10 uur en 16.30 uur. De werfsite blijft open tot 17 uur.
  • Startpunt: Infopunt, Prinses Clementinalaan 215, 9000 Gent. Hier kan je je wandelroute komen ophalen
  • Het bezoek is gratis.
  • Inschrijven is niet nodig.

Startpunt is het Infopunt waar je het vernieuwde station virtueel kunt bezoeken. Daarnaast kan je ook de spectaculaire wervenfilm bekijken die je toont wat er de laatste tien jaar is gerealiseerd. En voor de liefhebbers hebben we ook de maquettes van het station en een deel van de projectontwikkeling. In het Infopunt krijg je meteen ook een routebeschrijving mee waarmee je op eigen tempo het hele terrein kunt bezoeken. Via een fotoquiz sturen we je naar elk hoekje van het project.

Op verschillende plaatsen staan experts van de projectpartners die je alles zullen vertellen over het project. Ze nemen je mee naar de kelders waar je de toekomstige fietsenstallingen kunt zien, je krijgt uitleg bij de huidige spoorwerken, seininrichtingen en bovenleidingen en je verneemt hoe het toekomstige tramstation eruit zal zien. Via de overdekte fietsenstallingen en ondergrondse autoparking kom je op de zone voor projectontwikkeling waar er momenteel volop wordt gebouwd.

Zin om te komen? Wij zien je graag in het Infopunt.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.