Groot werfbezoek op zondag 20 oktober 2013 - uitnodiging pers

Geplaatst op 22 okt. 2013

Geachte mevrouw, mijnheer

We nodigen u graag uit voor het groot werfbezoek aan het project Gent Sint-Pieters op zondag 20 oktober 2013

Datum: zondag 20 oktober 2013

Uur: van 8.30 uur tot 11.30 en van 13 tot 16 uur vertrekt er om het uur een geleide wandeling en dit na een korte introductiefilm van 15 minuten.

Locatie: De werfbezoeken starten in het Infopunt project Gent Sint-Pieters, Prinses Clementinalaan 215, Gent (de rode container).

Een werfbezoek duurt twee uur en voert de deelnemers langs alle deelprojecten die er momenteel lopen. De ongeveer 500 ingeschreven bezoekers komen tijdens dit bezoek op de werf van het treinstation. Bij de werken aan spoor 10 en 11 zullen de projectingenieurs aanwezig zijn om uitleg te geven over bouwkundige toepassingen. Het bezoek loopt verder langsheen de promenade Oscar Van de Voorde, de ondergrondse zoenzone, de nieuwe ondergrondse fietsenstalling, het busstation, de pendelparking, de toekomstige projectontwikkeling, enz.

Indien u graag mee wil gaan, gelieve ons op voorhand uw naam door te geven en het uur waarop u aanwezig zou zijn.

Met vriendelijke groeten

Gisèle Rogiest
Coördinator communicatie
Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.