Groot werfbezoek op zondag 24 april 2016

Geplaatst op 06 apr. 2016

Op zondag 24 april 2016 organiseert het Project Gent Sint-Pieters opnieuw een groot werfbezoek. 500 mensen krijgen de kans om een unieke blik achter de schermen van het project te werpen. De rondleiding start in het Infopunt. Daarna nemen deskundige gidsen de bezoekers mee op de werf.

Na een korte introductiefilm in het Infopunt, nemen de gidsen de bezoekers mee voor een 1,5 uur durende rondleiding. Het hoogtepunt is de werf van perron 8 en 9 waar de afbraakwerken van het oude perron, de sporen en tunnels op hun einde lopen om plaats te maken voor een nieuw viaduct met een ruim perron met een dakstructuur met veel glas. Een ingenieur geeft ter plaatse technische uitleg. De gidsen leiden de bezoekers verder doorheen alle deelprojecten: het busstation, de projectontwikkeling, de fietsenparking en de tuin in helling.

Praktische informatie
Van 8.30 u tot 11.30 u en van 13 u tot 16 u vertrekt er elk uur een rondleiding voor twee groepen van 25 personen. De hele rondleiding duurt ongeveer twee uur en start in het Infopunt Project Gent Sint-Pieters, Prinses Clementinalaan 215 in Gent. Geïnteresseerden kunnen vanaf 5 april 2016 inschrijven via een link op de website www.projectgentsintpieters.be of telefonisch bij Gentinfo op 09 210 10 10

Wil u als journalist graag mee? We hebben enkele plaatsen voorzien in de groep van 10.30 uur. Gelieve vooraf contact op te nemen met:
Gisèle Rogiest, Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Lees het volledige persbericht hier (PDF - 11 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.